Close Sidebar
Type & Hit Enter To Search

Fundația Pact, activă în domeniul dezvoltării comunitare în 19 județe, are un proiect care se numește Împreună pentru comunitate, indiferent de etnie – tinerii din rural provoacă schimbarea, prin care, printre altele, tinerii din Spanțov (Călărași), Valea Corbului (Argeș), Făcăeni (Ialomița) și Găujani (Giurgiu) adună idei și soluții din comunitate, pentru nevoile lor. Cum? Prin 16 evenimente sub pălăria pe care scrie „Luna interculturală”.

Luna interculturala

„Tinerii au acea „energie care schimbă locul” și sunt resursa cea mai importantă atunci când vrem să facem o schimbare în bine în comunitatea în care trăim. Însă, pentru a acționa, ei au nevoie de susținere, îndrumare și de instrumente adecvate nevoilor lor. Luna Interculturală are în vedere crearea acestui spațiu de susținere și implicare în comunitate, folosindu-se de metode creative pentru a provoca o schimbare. În cadrul celor 4 evenimente din fiecare comunitate, tinerii vor pune în practică ceea ce învață și organizează de câteva luni, cu scopul de a atrage atenția asupra nevoilor lor și a găsi soluțiile potrivite împreună”, declară Laura Greta Marin, manager de proiect.

Există acest album al visurilor amânate, la care am promis să contribuim și noi. Așa că iată-l pe onor Motanov cu mesajul lui. Visul nostru amânat ar fi organizarea atelierelor pentru copii și în alte orașe din țară. L-am amânat pentru că n-a fost prioritar și pentru că ar dura ceva timp să-l împlinim, dar scuze găsim, nicio problemă :)) Motivație să fie și dăm jos toate piedicile!

motanov pact

Apasă fără frică

Start the conversation

Success
Your comment is awaiting moderation.