Close Sidebar
Type & Hit Enter To Search

Poate ați observat că academia noastră are un logo nou. Mișcarea asta face parte dintr-una mai amplă: am făcut un site pentru asociația noastră, Brain Fitness, și am mutat atelierele pentru adulți pe un alt site, sub numele Club Revdepov. Plus câteva modificări pentru Revista de Povestiri. Să le luăm pe rând:

Academia Motanov

Singura modificare evidentă a fost schimbarea de logo, în linie cu noile logo-uri ale celorlalte proiecte. În rest, am pus sub el, pe site, o propoziție simplă: „juniorii de exprimă”. Asta e ceea ce ne dorim să încurajăm la juniorii care trec prin atelierele noastre. În ateliere, ei explorează feluri în care își pot exprima creativitatea. Pentru că nouă ni se pare că vârsta mică e pentru explorat, iar vârsta mare pentru specializat. Sigur că un grad de suprapunere între una și alta e absolut binevenit. De asemenea, vom publica povestirile de la atelierul de scriere creativă pe blog (aici), prea scriu adulții peste tot, să mai scrie și copiii, că ei au puncte de vedere mai mișto!

Asociația Brain Fitness

Asociația noastră n-avea site, adică un loc în care să povestim care e profilul nostru, cine sunt fondatoriicum am apărut, ce proiecte avem. Am răscolit printr-o grămadă de poze și am structurat informația, așa încât să se înțeleagă mai ușor. Am scris în engleză pentru că ne dorim să fim parteneri într-un proiect internațional la un moment dat.

Club Revdepov

Poate nu știați, dar înainte să organizăm ateliere pentru copii, ne-am ocupat de adulți. Și o facem în continuare. Atelierele se înmulțiseră și într-o zi ne-au cerut o casă numai pentru ele. Avem o comunitate de peste 400 de absolvenți creativi, care nu stau degeaba, așa că o să le promovăm realizările pe blogul Clubului.

Revista de Povestiri

Între momentul în care am încetat publicarea pe hârtie și octombrie 2015, n-am mai publicat povestiri nicicum. Ne-am dat seama că e păcat, mai ales că din atelierele de scriere creativă pentru adulți antrenorii aleg mereu povestiri bune. Așa că vom publica aceste povestiri care supraviețuiesc feedbackului pe site. Ca să nu limităm accesul la publicare doar la cei care participă la ateliere, am decis să facem și un concurs de povestiri trimestrial.

Ei, cam asta a fost povestea, poate nu e prea interesantă pentru voi, dar trebuia s-o spunem, că doar ne-a luat vreo 3 luni să o înfăptuim!

Simina

Start the conversation

Success
Your comment is awaiting moderation.