Close Sidebar
Type & Hit Enter To Search

Tocmai s-a terminat a patra ediție a atelierului de scriere creativă cu Adina Rosetti, următoarea ediție va răsări cu ghioceii.

atelier scriere creativa copii

În galeria MORA, în care am ținut atelierul

Ca de obicei, ne-am distrat și am inventat multe povești, cu zmei, vrăjitoare, dragoni, iepuri matematicieni, viața în buncăr, evadări, polițiști melancolici. Mai bine îi citiți direct pe autori, în revistuța publicată după atelier.

„Am stat de vorbă despre poveşti şi ficţiune, despre ce înseamnă să ţii un jurnal şi cum se poate transforma asta în literatură, despre cum se ia un interviu (chiar şi unui personaj fictiv), cum se jucau suprarealiştii de-a poezia (aici ne-am distrat de minune cu lipici şi cuvinte decupate care s-au potrivit, ca prin magie), despre cum se spune o poveste în imagini, atunci când vrem să o transpunem în film.

Sper că aţi rămas cu amintiri frumoase şi sper să va păstraţi inventivitatea, curiozitatea şi pofta de citit & de joacă!” (Adina Rosetti)

După ce au primit diploma și revista, la ultima întâlnire, a urmat o complicată sesiune de autografe („Cine nu mi-a dat?” „A cui e asta?” „Cine a semnat cu o frunză verde?”)

carte scrisa de copii

Start the conversation

Success
Your comment is awaiting moderation.