Close Sidebar
Type & Hit Enter To Search

La Academia Motanov e sezon de înscrieri la atelierele care vor avea loc în luna martie, luna cu ghiocei, cu babe norocoase și cu verde crud de-ți vine să-l muști, ca să nu zicem să-l paști și să ne strigați Fulga.

Așaaaa. Până pe 24 februarie avem înscrieri la a treia ediție a atelierului de scriere creativă pentru copii, coordonat de scriitoarea Adina Rosetti. Startul e pe 28 februarie, ne vedem pe 5 weekenduri la rând, până pe 29 martie, de la 15:00 la 17:00, la HOMEproject, în zona Cotroceni. Detalii și înscriere.

scriere creativa carturesti

La ediția trecută, în Cărturești

Dar ce să vezi, avem și un atelier nou, de desen. Ilustratoarea Diana Necșulescu îi va învăța pe copii cum să ajungă de la formele cele mai simple la personaj. Deadline-ul e 26 februarie, weekendurile sunt 4, de pe 7 pe 29 martie, orele sunt 12:30 – 14:30, spațiul e același. Detalii și înscriere.

structura atelier desen

O iubită roz pentru Motanov

Locurile se ocupă în ordinea înscrierii, taxa se plătește în două bucăți, abordarea e relaxată și jucăușă, nu-i încărcăm pe copii, le dăm încredere și le încurajăm imaginația, îi antrenăm să și-o exprime în scris sau prin desen. Antrenament serios și neserios, în același timp.

Vă așteptăm la simina colț cu motanov.ro. Dacă nu vă recunoaștem, faceți ca bufnița.

2 Comments
 • Cami

  2:15 PM - Wed, Feb, 2015 - Reply

  Este foarte frumos desenul si l-am facut…dar nu aveti si altele?:)

  • Motanov

   3:30 PM - Wed, Feb, 2015 - Reply

   Mulțumim 🙂 Vor apărea mai multe pe parcursul atelierului.

Join the conversation

Success
Your comment is awaiting moderation.