Close Sidebar
Type & Hit Enter To Search

Copii, avem concurs pentru voi! Până pe 1 septembrie, vă invităm să ne trimiteți o povestire sau un desen pe adresa simina @ motanov punct ro.

Premii

concurs academia motanov

Cine poate participa

Pot trimite povestiri copiii între 10 și 16 ani, iar desene așteptăm de la cei între 7 și 12 ani. Concursul e deschis copiilor din toată țara, cu precizarea că cele două mari premii – participarea la atelierul de scriere creativă și la atelierul de desen – vor merge la doi copii din București, pentru că aici ținem atelierele.

Ce premiem și cine jurizează

Premiem în primul rând originalitatea, adică imaginația lăsată să zburde. Apoi, contează și atenția cu care copiii au scris și au desenat, adică să fi dus povestea sau desenul până la capăt. Cele mai surprinzătoare povestiri și desene vor fi alese de antrenoarele celor două ateliere pe care le organizăm, Adina Rosetti și Diana Necșulescu.

Înscrierea în concurs

Ne trimiteți mail cu titlul „Concurs Academia Motanov”, la care atașați povestirea/desenul. În mail, ne scrieți și numele, vârsta, localitatea.

Când anunțăm rezultatele și cum ridicați premiile

Rezultatele vor fi anunțate pe site și pe mail cel târziu pe 6 septembrie. Dacă sunteți din București, ne faceți o vizită să ridicați premiul, dacă nu, vi-l trimitem prin poștă. Primele 2 premii înseamnă participarea la atelierele care încep pe 26 septembrie, aveți mai multe detalii pe linkurile de mai sus.

Vă dorim inspirație și chef să vă jucați cu noi de-a concursul!

2 Comments
  • Motanov

    11:25 PM - Sun, Sep, 2015 - Reply

    Pentru că e încă 6 septembrie, suntem în „legalitate”! Îi rugăm pe toți participanții povestitori să ne trimită adresele poștale complete, să le expediem premiile de la Asociația Curtea Veche. Pentru desenatori, revenim pe mail cu o selecție. Din păcate, locurile gratuite la atelierele noastre din București nu vor fi acordate, pentru că au fost prea puțini participanți din București și astfel, concurența prea mică. Luni (7 sept) trimitem și pe mail rugămintea să ne ajutați cu adresele poștale.

  • Anonim

    5:30 PM - Sun, Sep, 2015 - Reply

    Îmi cer scuze că întreb, dar este deja 6 septembrie şi câştigătorii nu au fost anuntaţi încă. Îi veţi anunţa în cursul zilei de mâine? Scuze pentru deranj.

Join the conversation

Success
Your comment is awaiting moderation.