Close Sidebar
Type & Hit Enter To Search

Am reluat, după o pauză prea lungă, atelierele fizice pentru copii, în București, în zona Gării de Nord.

Scrisul literar

Atelierul de scriere creativă e gândit pentru copiii peste 10 ani care vor să își exerseze exprimarea în scris, să reușească să redea, prin descriere, prin dialog, prin cum structurează povestea, lumile imaginare și personajele pe care le creează în mintea lor.

Profa de scriere creativă, scriitoarea Adriana Ștefan, se va întâlni de 6 ori cu grupul de cursanți, iar fiecare întâlnire va avea două ore. Perioada atelierului e 16 – 31 martie 2024, ședințele au loc sâmbăta și duminica de la 10:30 la 12:30.

Pentru înscriere, e nevoie de o poveste scrisă de copil sau de o motivație (de ce vrea să participe?) și plata avansului.

personaje

Scrisul de mână

Atelierul de caligrafie pentru copiii peste 9 ani are ca obiectiv un scris mai lizibil, mai ordonat. Micii caligrafi vor primi un caiet cu exerciții, pe care se vor antrena, cu cea mai mare lentoare, pentru că scrisul de mână are nevoie de timp ca să devină mai rotund, mai uniform.

Profa de caligrafie, Gloria Popa, se va întâlni de 8 ori cu grupul de cursanți, iar fiecare întâlnire va avea două ore. Perioada atelierului e 16 martie – 7 aprilie 2024, ședințele au loc sâmbăta și duminica de la 14:00 la 16:00.

Pentru înscriere, e nevoie de o poză cu scrisul copilului și plata avansului.

litere

Înscrieri – pe mail la simina arond motanov punct ro

Să ne vedem cu chef de scris!

Start the conversation

Success
Your comment is awaiting moderation.