Close Sidebar
Type & Hit Enter To Search

Chiar așa, avem iarăși ateliere de caligrafie pentru copii la București, colecția de primăvară. Literele frumoase cresc precum ghioceii când le rotunjești cu grijă, ați observat?

Vă invităm să alegeți pentru juniorii voștri cel mai potrivit curs de caligrafie. Aveți trei opțiuni, toate au loc într-un atelier din zona Gării de Nord, unde ajung multe mijloace de transport în comun, deci sperăm că e un loc accesibil. Toate atelierele sunt predate de Ștefania Iorgoiu, specializată în predarea caligrafiei pentru copii și chiar și pentru adulți. Vedeți aici reportajul TVR la care a participat, în care vorbește despre pasiunea ei de a reda încântarea scrisului frumos.

curs de caligrafie copii

  • Atelierul de caligrafie creativă are loc în aprilie 2020 și duce la un scris frumos indirect, trecând prin latura lui artistică, prin variație de culori, hârtie și instrumente, aplicații. Pot participa copiii care nu au probleme mari de scris și copiii care sunt mai atrași de artele vizuale, care sunt „dați pe spate” de activitățile interesante și s-ar plictisi în alte condiții. Aveți aici informații despre program și abordare.

curs-caligrafie-pentru-copii

  • Atelierul de caligrafie funcțională pentru grupa „cod roșu” are loc în mai 2020 și e adresat copiilor cu scris foarte dezorganizat, greu de citit. Aveți aici informații despre program și abordare.
  • Atelierul de caligrafie funcțională pentru grupa „cod portocaliu” are loc în mai-iunie 2020 și e adresat copiilor cu scris lizibil, dar totuși nu chiar uniform, greu de citit. Aveți aici informații despre program și abordare.

Metoda pentru atelierele de caligrafie funcțională e aceeași pentru ambele, dar grupând copiii în funcție de nivel, ne adaptăm mai bine la nevoile lor specifice și insistăm pe ce le trebuie. Stilul exercițiilor e mai apropiat de cele de la școală.

Înscrierile au loc până la 31 martie pentru primul atelier, respectiv până la 25 aprilie pentru ultimele două, printr-un mail la simina@motanov.ro.

Start the conversation

Success
Your comment is awaiting moderation.