Close Sidebar
Type & Hit Enter To Search

Până pe 20 septembrie, vă puteți înscrie la atelierele jucăușe ale Academiei Motanov.

Atelierul de scriere creativă e coordonat de scriitoarea Adina Rosetti, are la activ 3 ediții și o școală de vară cu absolvenți din primele ediții și multe povestiri scrise de copii, pe care le puteți citi navigând prin tagul scriere creativă. Atelierul le deschide copiilor apetitul pentru citit și le face cunoștință cu genurile scrierii – copiii experimentează ficțiunea, non-ficțiunea și învață să construiască o poveste. Atelierul e prezentat în detaliu aici. Am făcut o listă de competențe antrenate aici.

Atelierul de desen e coordonat de ilustratoarea Diana Necșulescu și e axat pe desenul de personaj, ceea ce pentru participanții de anul trecut s-a dovedit foarte amuzant. Copiii pornesc de la forme simple și învață cum să contureze un personaj și să-l ilustreze în mai multe situații din povestea lui. Ce personalitate are?, cine sunt prietenii lui?, ce-i place să facă? sunt întrebări prin care îți cunoști mai bine vedeta pe care o creezi, fie că e un urs, un papagal sau un rechin care înghite toată scena. Atelierul e prezentat în linii fine aici.

Înscrierea la ateliere se face cu un mail către simina arond motanov punct ro, în care să ne spuneți numele și vârsta juniorului și la care să atașați o povestire/un desen. Dacă nu vreți să atașați, ne puteți scrie în mail ce fel de povești îi plac – filme/desene/cărți/jocuri preferate, să ne facem o idee.

Ce credem noi e că, dacă ne place să scriem sau să desenăm, e semn de înclinație, iar înclinația merită investigată și antrenată!

Start the conversation

Success
Your comment is awaiting moderation.